Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Προσπαθούμε τόσο καιρό να σταματήσουμε αυτή τη σχέση - συνεργασία αλλά δε μας αφήνουν!... Και πάλι, για τώρα, αφορμή είναι η φίλη μας Ελένη του..."Η Έλη του Κλου", που μας θέλει πάλι στα πόδια της....


Οργανωθείτε ή και ανοργάνωτοι, σπεύσατε σε ενα live οπου μπορειτε να ακουσετε τραγουδια αγαπημενων μας καλλιτεχνων(απο Θηβαίο, Περίδη, Πασχαλίδη, Σαββοπουλο,Ξύλινα Σπαθιά, Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, Κατσιμίχα, Ξυλούρη, Γιοκαρίνη, Παπακωνσταντίνου, Χαρούλη, κ.α., κ.α., ...).

Μαζί μας και πάλι η φίλη και υπέροχη τραγουδίστρια Νάντια Βλαχοπούλου!

''Η Ελη του Κλου'', πληρ.τηλ:210/80.37.773-4


Βιογραφικά
Ο Στέργιος και ο Γιάννης, φίλοι από καιρό, αν και κινούμενοι σε σχετικά διαφορετικούς μουσικά χώρους, ενώνονται για πρώτη φορά και αφήνουν τα μουσικά τους ένστικτα να τους οδηγήσουν σε ιδιαίτερα παντρέματα, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά τους τραγούδια από όλο σχεδόν το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, μπλέκοντας τα με λαϊκές και παραδοσιακές φόρμες και τραγούδια…

Ο Στέργιος Τσιρλιάγκος από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με την μουσική, η οποία μέχρι τότε ήταν η πιο αγαπημένη του ενασχόληση, με σπουδαιότερο βήμα την συμμετοχή του στην ιδρυτική μπάντα των ΌΝΑΡ το 1998. Τα χρόνια που ακολούθησαν συνεργάστηκε με διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες (Β.Παπακωνσταντίνου, Ε.Τσαλιγοπούλου, Δ.Κοργιαλάς, Ευριδίκη, Λ.Παπαδόπουλος, Γ.Ζουγανέλης, Σ.Μπουλάς κ.α...) σε διάφορες μουσικές σκηνές αλλά και συναυλίες.
Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει μουσική τεχνολογία και cubase σε σεμινάρια-σχολές κατ' οίκον. Επίσης στήνει Η/Υ για recording- μουσική παραγωγή σε πολλά studios- home studios, μουσικούς-ραδιοφωνικούς σταθμούς παρέχοντας και υποστήριξη σε χρήστες Η/Υ που ασχολούνται με μουσική τεχνολογία και αντίστοιχα προγράμματα.
Από το 2007 συνεργάζεται με την Λένα Πλάτωνος και αναλαμβάνει όλες τις δισκογραφικές δουλειές και συναυλίες της μέχρι και σήμερα (ενορχήστρωση, sound design, programming, πλήκτρα), με σημαντικότερες στιγμές τις παραστάσεις που προετοίμασε για το Ηρώδειο(2008), Κύτταρο(2009), Παλλάς (2009 κ 2010) και το θέατρο της μικρής Επιδαύρου το 2010 σε συνεργασία με το φεστιβάλ Αθηνών, την ΕΛΛΘΕΑ και άλλους φορείς. Το 2010 συνεργάζεται με τον Δ. Παπαιωάννου (σκηνοθεσία-videos) σε 5 παραστάσεις στο θέατρο Παλλάς σε μουσική Λένας Πλάτωνος και ποίηση Καβάφη.
Έχει συνθέσει μουσική για διαφήμιση-θέατρο και αναμένεται σύντομα η πρώτη προσωπική δισκογραφική του δουλειά.

Ο Γιάννης Χίνος είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος Γιάλα (τραγούδι, κιθάρα, λαούτο), με τους οποίους έχει δώσει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας και με δισκογραφία μαζί τους (και με προσωπικές του δημιουργίες), που συμπληρώνει ένα χρόνο κυκλοφορίας.
Προσωπικά όπως και μαζί με τους Γιάλα έχει συνεργαστεί ή εμφανιστεί με ονόματα όπως Ψαρογιώργης, Γεωργία Νταγάκη, Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες), Κωνσταντής Πιστιόλης, κ.α.
Έχει συνθέσει μουσικές και τραγούδια για θεατρικές παραστάσεις και πρόσφατα έγραψε τη μουσική στο τραγούδι «Φιγούρα Μαγεμένη» για τις παραστάσεις Καραγκιόζη του Ηλία Καρελά και στο «Μια σκιά κι άλλη μια», που έκλεινε πέρυσι την πολύ πετυχημένη παιδική παράσταση «Πεντάμορφη και Τέρας» (2012-13) του Θιάσου Ηλία Καρελά, με ερμηνευτή τον Μίλτο Πασχαλίδη και ενορχηστρωτή τον Πάρη Περισυνάκη.
Παράλληλα έχει συνεργαστεί και εμφανιστεί με σχήματα και καλλιτέχνες, από διάφορα μουσικά είδη. Επίσης συμμετείχε σαν μουσικός σε θεατρικές παραστάσεις, όπως και του θεάτρου Σκιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου